Turku: Kuormakatu 4, 20380 Turku

Raisio: Tuotekatu 1, 21200 Raisio

Sähköauton huolto

Koulutetulla, luvanvaraisella erikoisosaamisella.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensitilassa!

Sähköauton huolto Turku

Me V-Wauhtipisteessä Turussa olemme oikea paikka sähköauton huoltoon! Korjaamollamme työskentelee sähköautojen huoltoihin ja korjauksiin erikoistuneet mekaanikot, joilla on käytössään työkalut ja tilat oikeaoppisten, turvallisten huoltojen suorittamiseen. Kuulumme e-Expert-korjaamoihin, mikä tarkoittaa sertifioitua huolto- ja korjauspalvelua sähköautoille, mukaan lukien hybridiautot.

On hyvä huomioida, että sähköautoja saa huoltaa vain niihin koulutetut ammattilaiset, joilla on myös luvat suorittaa huoltoja ja korjauksia auton takuu säilyen sekä ympäristön turvallisuus huomioiden. Sähköautoissa kun käsitellään korkeajännitekomponentteja, jolloin osaaminen ja turvallisuustekijät on oltava kunnossa.

Siksi ei ole yhdentekevää, minne sähköautonsa vie huoltoon. Me huollamme merkit VW, AUDI, SEAT, SKODA ja MB, joiden autohuoltoihin polttomoottoriajoneuvoissakin ammattilaisillamme on syväluotaava asiantuntemus.

Varaa meille aika, kun on aika suorittaa tarkastushuolto tai autossa ilmenee vikaa. Sähköautot tarvitsevat harvemmin huoltoa saati toimenpiteitä, mutta ilmastointihuoltoa, vaihteistoöljyn vaihtoa ja muttereiden kiristystä se muun muassa vaatii. Meidän käsissämme autosi arvo säilyy ja pysyy turvallisena ajaa.

Ota yhteyttä

Meiltä myös noutopalvelu huoltoihin Turun ja Raision seudulla

Halutessasi noudamme autosi huoltoon ja palautamme sen takaisin huollon jälkeen. Varaa noutopalvelu samalla kun varaat ajan huoltoon.
Hinnat alk. 60 €.

Soita ja varaa huolto.