Turku: Kuormakatu 4, 20380 Turku

Raisio: Tuotekatu 1, 21200 Raisio

Hybridiauton huolto

Sertifioitua huolto- ja korjauspalvelua hybridiautollesi – tervetuloa!

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensitilassa!

Hybridiauton huolto Turku ja Raisio

Hybridiauton huolto on viisainta tehdä merkkihuoltoliikkeessä, jolla on osaaminen ja vaaditut luvat tehdä paitsi sähköautohuoltoja myös hybridiajoneuvojen huoltoja. Näin huollot ja korjaukset tulevat suoritetuiksi oikeaoppisesti ja turvallisesti auton takuu säilyen, jolloin jälleenmyyntiarvoasioita ei tarvitse murehtia.

Turussa ja Raisiossa sijaitseva korjaamomme V-Wauhtipiste on osa e-Expert-korjaamoketjua, mikä on merkki sertifioidusta hybridiautojen huolto- ja korjauspalvelusta. Meillä on koulutetut, erikoistuneet mekaanikot, työkalut ja tilat kyseisiin huoltotehtäviin.

Huollamme merkit VW, AUDI, SEAT, SKODA ja MB. Tuo auto meille meille määräaikaishuoltoon autosi huolto-ohjelman mukaisesti. Me osaamme auttaa myös silloin, kun autossa ilmenee vikaa. Huoltopalvelumme käsittää kaikki tarvittavat toimet akkujen vaihdosta jarrupaloihin, ilmastointihuoltoihin sekä muihin tehtäviin, jotka varmistavat autosi turvallisuuden ja arvon.

Varaa aika huoltoon!

Ota yhteyttä

Meiltä myös noutopalvelu huoltoihin Turun ja Raision seudulla

Halutessasi noudamme autosi huoltoon ja palautamme sen takaisin huollon jälkeen. Varaa noutopalvelu samalla kun varaat ajan huoltoon.
Hinnat alk. 60 €.

Soita ja varaa huolto.