Yhteystiedot

V-Wauhtipiste Oy

Kuormakatu 4, 20380 Turku

0207 181 680 

Olemme avoinna ma-pe 8.00-16.30

KUN OLET TUOMASSA MEILLE AUTOA

Jos olet tuomassa meille autoa, kun portti on kiinni, voit ajaa pihalle Autokadun suunnasta rakennuksemme (takaa) vasemmalta puolelta piha-alueelle, jätä avaimet portin postilaatikkoon!! Huomaathan myös, että korjaamomme on savuton ja että savuttomuus ulottuu myös kiinteistön piha-alueelle.

LASKUJEN SÄHKÖINEN KÄSITTELY

Olemme siirtyneet sähköiseen laskujen käsittelyyn ja toivomme saavamme laskut sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilaskutusosoitteeseemme, voitte käyttää laskuskannauspalvelumme osoitetta paperilaskujen lähetykseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

Pyydämme teitä huomioimaan, että skannaukseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja ja niiden skannattavia liitteitä. Mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit, pääsyliput) ei välity skannauspalvelun kautta. Lähetettäessä laskuja skannauspalveluun joko sähköpostitse tai postitse tulee varmistaa, että skannauspalvelun osoite on määritetty laskulle (ja kirjekuoreen) täsmällisesti. Muuten laskun välittyminen järjestelmäämme voi viivästyä useita vuorokausia.

LASKUTUSOSOITTEEMME OVAT

V-Wauhtipiste Oy, 0804634-5

1. Verkkolaskut
Verkkolaskuosoite:FI5157109720056226
Operaattori: Osuuspankki (OKOYFIHH)
Aineistomuoto: Finvoice

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun
Laskulla tulee olla seuraavat osoitetiedot:
V-Wauhtipiste Oy
Ostolaskut 9627G
PL 10

57090 VISMA SCAN Laskut tulee lähettää sähköpostin liitetiedostoina PDF-muodossa (max. 5 MB/tiedosto) osoitteeseen: 9627G@scan.netvisor.fi Mikäli lasku sisältää liitesivuja, näiden tulee olla samassa tiedostossa varsinaisen laskun kanssa.

3. Paperilaskujen skannauspalvelu
Laskulla ja kirjekuoressa tulee olla seuraavat osoitetiedot:
V-Wauhtipiste Oy
Ostolaskut 9627G
PL 10
57090 VISMA SCAN